Ανδρικά Βραχιόλια

Ανδρικά βραχιόλια: Πώς να τα φορέσετε

ανδρικά βραχιόλια-legendaccessories

Τα ανδρικά βραχιόλια με την πάροδο του χρόνου έχουν εξελιχθεί και δημιουργούν ένα αυξανόμενο φάσμα επιλογών, διαφορετικών μορφών, υλικών και υφών. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που οι άνδρες φαίνεται να επιλέγουν αυτό το αξεσουάρ, καθώς οι συνδυασμοί και οι τρόποι που μπορούν να φορεθούν, είναι πραγματικά αναρίθμητοι.

Πώς να επιλέξετε το σωστό βραχιόλι;

Για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το μικρό αξεσουάρ δίνει τη σωστή ποσότητα αρρενωπότητας στην εμφάνισή σας, δοκιμάστε να δώσετε προσοχή στα εξής:

Εφαρμογή και αναλογία

Όπως και με οποιοδήποτε άλλο ρούχο, η εφαρμογή και η αναλογία είναι υψίστης σημασίας. Ουσιαστικά αναφερόμαστε στην επιλογή μεγαλύτερου μεγέθους βραχιολιών για μεγαλύτερους καρπούς και μικρότερων βραχιολιών για αντίστοιχα μικρότερα μεγέθη καρπού.

Επιπλέον, το βραχιόλι πρέπει να είναι αρκετά σφιχτό ώστε να ταιριάζει άνετα γύρω από τον καρπό σας και να μην «κολυμπάει». Για παράδειγμα, ένα μεγάλο μεταλλικό βραχιόλι που γλιστράει πάνω-κάτω στο χέρι σας θα αποδειχθεί περισσότερο ενοχλητικό παρά αισθητικό συμπλήρωμα. Τα βαρύτερα βραχιόλια θα πρέπει να τοποθετούνται πιο κοντά στον καρπό σας, ενώ τα ελαφρύτερα βραχιόλια μπορούν να έχουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Αισθητική και στυλ

Η διάκριση μεταξύ των επιλογών βραχιολιού εξαρτάται τελικά από τις προτιμήσεις σας για το στυλ και το είδος της εμφάνισης που προσπαθείτε να επιτύχετε. Ψάχνετε για κάτι πιο vintage; Ένα δερμάτινο βραχιόλι είναι η λύση, παρέχοντάς σας μια αύρα τραχιάς αρρενωπότητας.

Ψάχνετε για κάτι πιο στιλιστικό και ευέλικτο; Τα βραχιόλια με χάντρες είναι η τέλεια επιλογή, παρέχοντάς σας μια φυσική εμφάνιση που αναδεικνύει μια ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Τα βραχιόλια με χάντρες, όπως αυτά της ποικιλίας με ηφαιστειακές πέτρες, μπορούν να προσθέσουν αυτό το κάτι στην εμφάνισή σας και επίσης να δημιουργήσουν έναν εξαιρετικό θέμα συζήτησης.

Πώς να φορέσετε ένα βραχιόλι

Όπως όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το στυλ, το να ξέρετε πώς να μην φοράτε ένα βραχιόλι είναι ακριβώς, αν όχι πιο σημαντικό, όπως το να ξέρετε πώς να φοράτε ένα βραχιόλι. Με αυτά τα λόγια, θα ξεκινήσουμε με τέσσερις οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε να είστε εκτός μόδας:

  • Αντιμετωπίστε τα βραχιόλια σας σαν ρολόγια – θα πρέπει να παραμείνουν πάνω στο δέρμα σας και κάτω από μακριά μανίκια – που είναι αρκετά μακριά για να τα καλύψουν.
  • Μπορείτε να στοιβάξετε μαζί όσα λεπτά βραχιόλια θέλετε, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε πολλά παχιά, μεταλλικά βραχιόλια μαζί.
  • Σαν γενικός κανόνας, ένας γυμνός καρπός φαίνεται καλύτερος από δύο καρπούς που είναι γεμάτοι. Εάν επιλέξετε ένα ρολόι από τη μία πλευρά και βραχιόλια από την άλλη, είτε φορέστε βραχιόλια με το ρολόι είτε επιλέξτε μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση στο αντίθετο χέρι με λιγότερα, λεπτότερα βραχιόλια που μπορούν να «στοιβαχτούν». Εναλλακτικά, το ρολόι σας στον έναν καρπό μπορεί να εξισορροπηθεί από ένα μόνο βραχιόλι στον άλλο καρπό.

Πώς να φορέσετε βραχιόλια με το ρολόι σας

Ο συνδυασμός βραχιολιών με το ρολόι φαίνεται να είναι η τελευταία τάση της μόδας, και δικαίως! Όταν γίνει προσεκτικά και με στυλ, ο συνδυασμός πολλών βραχιολιών με ρολόι μπορεί να δημιουργήσει μια θετική εντύπωση. Ωστόσο, εάν ο συνδυασμός δεν είναι ο κατάλληλος, αυτό που ξεκίνησες με πρόθεση να εντυπωσιάσεις θα μπορούσε να αποδειχθεί μια απόλυτη καταστροφή.

Οι παγίδες που πρέπει να αποφύγετε:

  • Εάν το ρολόι σας είναι statement κομμάτι, η επιλογή ενός βραχιολιού θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή από αυτό και να ακυρώσετε αμέσως το σκοπό σας.
  • Εάν το ρολόι σας είναι κατασκευασμένο από λεπτό υλικό, η τριβή ανάμεσα στα βραχιόλια και το ρολόι μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε χάραξη του ρολογιού με αποτέλεσμα να χαλάσει μετά από επανειλημμένες χρήσεις.